Kinky Pohjola 2020

Kinky Pohjola palaa taas! Tällä kertaa juhlimme ystävänpäivää ja rakkauden moninaisuutta. Bloody Valentine’s Ball avaa ovensa ensikertalaisille kello 18.00 ja varsinaiset bileet rysäytämme käyntiin kello 19.00. Valomerkki koittaa kello 01.30 ja juhlatila on tyhjä kello 02.00

Tapahtumassa ei ole anniskelua, mutta omat alkoholi- sekä muut juomat ovat sallittuja.

Sijainti

Paikkana toimii tuttuun tapaan Välivainion Tukikohta (Sorvarintie 5).. Paikalle pääsee Oulun keskustasta linja-autolla, taksilla ja tarvittaessa myös kävellen. Keskustasta Tukikohdalle on matkaa n. 2,5km.

Ensikertalaisten info

Vuonna 2020 järjestämme Kinky Pohjolan alkuun jälleen kerran ensikertalaisille infotilaisuuden. Tutustutamme ensikertalaiset bile-etikettiin ja biletilaan sekä laitteistoon. Vastaamme ensikertalaisten kysymyksiin turvallisessa ympäristössä ennen itse bileiden alkua.
Ensikertalaisten info 15.2.2020 kello 18-19.
Ilmoittautuminen yksityisviestiä täällä tai sähköpostilla osoitteeseen: tiedottaja@ousm.fi.
– Otsikoi viesti: KP Ensikertalaisten info.
– Viestin sisältö: Osallistujien määrä
– Ilmoittautuminen menee kiinni 14.2.2020 kello 22:00.

Liput

Kinky-yhdistysten sekä Oulun SETAn jäsenille alennus ennakkolipusta! Kinky-yhdistysten ja Oulun SETAn jäsenille 12€, muille 15€.

Lippuja saa myös ovelta! Ovelta liput 20e kaikille (riippumatta jäsenyyksistä).

–   HOX! LIPUNMYYNTI SULJETAAN OVELLA KLO 00.

Ennakkoliput ovat myynnissä VERKKOKAUPASSAMME

Ennakkolippujen myynti loppuu 14.02.2020 klo 20.00 mutta lippuja saa vielä ovelta keskiyöhön asti.

Dresscode

Kinky Pohjolassa noudatetaan dresscodea eli edellytämme osallistujilta kinky-/ fetissihenkistä pukeutumista tai juhla-asua (tumma puku, frakki tai kokopitkä juhlapuku). Perinteinen juhlapuku suositellaan varusteltavan “kinkymaustein” eli lisäten asuun kahleita, piiskoja tms. Alla tarkemmin eri pukeutumisvaihtoehdoista.

Tämän vuoden tapahtuman teemana on “Bloody Valentine’s Ball” eli verinen ystävänpäivä. Yhdistele ystävänpäivän rakkaus, hempeys ja punaisuus kauhuun, vereen ja eritoten kinkyyteen.

Teeman mukainen pukeutuminen ei ole pakollista, mutta edellytämme kuitenkin alla esitetyn dresscoden täyttymistä.

Mitään tiettyä säännöstöä ei ole laadittu eikä kukaan voi tasan tarkkaan kertoa missä menee raja dresscoden täyttävän asun kohdalla. Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että dresscoden täyttävä asustus on näyttävä eroottishenkinen asukokonaisuus jollaista ei onnistu (valitettavasti) näkemään joka päivä. Usein suosittuja teemoja pukeutumisessa on S/M -henkinen asustus (remmejä, köysiä, pakkopaitaa), tiukka ihoa myötäilevä pukeutuminen (pvc catsuit), ristiinpukeutuminen, paljasta pintaa esittelevät asut ja monenlaiset fetissiä korostavat pukeutumiset (korsetti, piikkikorot, nahka).

Bileet eivät ole tarkoitettu ainoastaan heille joilla on pukeutumiseen liittyvä fetissi vaan kaikki erotiikasta avoimesti kiinnostuneet ovat tervetulleita. Emme halua pakottaa ketään pukeutumaan asuun joka ei tunnu itsestä miellyttävältä, mutta emme myöskään salli sisäänpääsyä, jos pukeutumiseen ei ole panostettu ollenkaan. Suosittuja asuja sellaisille henkilöille joilla ei ole suoranaista omaan pukeutumiseen liittyvää fetissiä on juhla-asut (smokit, frakit, iltapuvut), rooliasut (cowboy, poliisi, opettajatar), naamiaisasut (miimikko, prinssi, prinsessa, munkki) tai oman eroottisen kiinnostuksen kohteiden mukana kuljettaminen (piiska, köysivyyhti, käsiraudat, kaulapanta ja talutushihna, ketjut+lukot). Hygieniasyistä täysi alastomuus on kielletty (tämä koskee isoa juhlatilaa. Darkroomissa saa olla alasti). Jonkinlainen intiimien paikkojen peittäminen on siis tarpeen.

Paikalle voi saapua arkivaatteissa ja sonnustautua bileasuun pukeutumistilassa.

Jos sinulla on kysyttävää dresscodesta, voit lähettää postia osoitteeseen: tiedottaja@ousm.fi

Etiketti

Katsoa saa, mutta ei koskea (ainakaan ilman lupaa). Toisten sessioita ei saa mennä häiritsemään eikä muutenkaan ole luvallista kosketella tuntemattomia ihmisiä. Haluamme pitää huolta siitä, että kaikki tuntevat olonsa turvallisemmaksi kuin baareissa yleensä.

Kaikki paikalla olevat laitteet ovat vapaasti käytössä sisäänpääsyn maksettuasi. Opastamme mielellämme laitteiden käytössä ja bileiden järjestäjiä voit pyytää myös demonstroimaan laitteiden käyttöä. Järjestäjien joukosta löytyy myös kokeneita sidonnan taitajia jotka mielellään opastavat illan aikana sidontatekniikoita. Mikäli haluat itse tulla sidotuksi kannattaa varata mukaan oma köysi.

Hygieniasyistä alastomuus ja sukupuoliyhdynnän suorittaminen biletilassa aka. isossa salissa ei ole sallittua. Bileisiin on järjestetty erillinen darkroom (pienempi sali), missä yhdyntä sallittua.

Kamerat ovat kielletty. Tämä koskee myös kamerakännyköitä. Mikäli bilevierailla nähdään kamerakännykkä, pyydetään heitä poistumaan paikalta palauttamatta pääsymaksua. Mikäli joku menee niin pitkälle että salakuljettaa tilaisuuteen kameran ja käyttää sitä bileiden aikana, toimitaan Suomen lain puitteissa.

Kaikenlaisesta häiriökäyttäytymisestä pyydetään ilmoittamaan henkilökunnalle, jotta asiaan voidaan puuttua.

Lopuksi haluamme sanoa, että bileissä tapahtuvasta ja bileissä mukana olleista ei ole tapana puhua niille jotka eivät olleet paikalla. Ainoa tapa päästä nauttimaan bileistä on osallistua itse.