Jäsenasiaa!

10 päivää (25.2): KinkyPohjolan 10v bileisiin, jonne jäsenillä lipunhinta verkkokaupasta ostettuna 12€. Ovelta kaikille 20€. Huolehdithan siis jäsenmaksun kuntoon ja jos aiot lunastaa jäsenkorttisi KP:ssa niin laita sähköpostia jasensihteeri@ousm.fi

Helmikuun lopussa hallitus tarkistaa jäsenrekisterin ja bdsmbaarissa yhdistykseen kuuluvien yhteenpitävyyden. Jos on jäänyt maksamatta 2016 vuoden jäsenmaksu, niin oikeus yhdistyksen jäsenien saamiin bdsmbaarin etuihin poistuu.
Kevään aikana pidettävässä hallituksen kokouksessa tullaan päättämään, että 2016 vuoden jäsenmaksuaan hoitamaton jäsen katsotaan eronneeksi yhdistyksestä.
Halutessaan nauttia yhdistyksen eduista tulee jäsenen maksaa vuoden 2017 jäsenmaksu, jota vastaan saa ajankohtaisen jäsenkortin. Jäsenkortti on voimassa aina seuraavan vuoden 7.1 asti.

Oletko tarkoituksellasi jättänyt jäsenmaksut suorittamatta, jotta et kuuluisi yhdistykseen enää? Yhdistykseen liittynyt henkilö kuuluu niin kauan yhdistykseen ja on yhdistyksen jäsenrekisterissä kunnes eroaa itse yhdistyksestä kirjallisella ilmoituksella (Yhdistyslaki 503/1989 3 luku 13§) tai hallitus erottaa jäsenen (Yhdistyslaki 3:14§). Ennen päätöksen tekemistä asianomaiselle jäsenelle on varattava tilaisuus selityksen antamiseen asiassa paitsi milloin erottamisen syynä on jäsenmaksun maksamatta jättäminen. (Yhdistyslaki 3:15.2§) Asiasta on myös yhdistyksen säännöissä pykälä 4.

Hallitus pyrkii lisäämään yhdistyksen yhteistyökumppaneita jatkuvasti. Yhdistyksen imagoa uudistetaan ja parannetaan. Olethan perillä, mitä yhdistyksessäsi tapahtuu!