Pikkujouluinen halloween miitti lauantaina 30.10.

OuSM järjestää jokavuotisen jäseniltaman sijaan, synkät halloween illanistujaiset pienimuotoisen miitin muodossa Oulun tukikohdassa lauantaina 30.10 klo 19-01.
Tukikohta löytyy tietysti osoitteesta Sorvarintie 5, 90530 Oulu.

Luvassa rentoa jutustelua ja tutustumista muihin kinkyihin. Tilaisuudessa on mahdollisuus harrastaa pienimuotoisesti sitomista, piiskaamista tai vaikkapa tutustua neulojen ihmeelliseen maailmaan.

Vaihtelevasta koronatilanteesta johtuen, haluamme järjestää ennen kaikkea turvallisen tilaisuuden ja jäseniltaman tapaan, kutsumme paikalle Ousmin Ry jäsenet, jotka voivat tuoda mukanaan yhden avekin. Tervetulleita ovat myös muiden kinky-yhdistysten jäsenet.
Näin pyrimme hieman rajoittamaan tilaisuuteen osallistuvan seurakunnan päälukua. Jotta voimme varautua saapuvan kävijoiden määrään, sekä varata kakkua kaikille halukkaille, niin ilmottauduthan 28.10 mennessä osoitteeseen: jasensihteeri@ousm.fi
Kirjoita sähköpostiin nimesi, mahdollisen avekkesi nimi, sekä mistä yhdistyksestä olet tulossa.

Mikäli tilaisuus kiinnostaa ja et kuitenkaan ole vielä kinky-yhdistyksen jäsen, niin suosittelemme pikaisesti liittymään paikallisen yhdistyksesi jäseneksi. OuSM jäsenyyksiä voit ostaa osoitteesta https://holvi.com/shop/OuSMry/

Vaikka tapahtumaan teema onkin halloween, niin tapahtumassa ei ole dresscodea, joskin teeman mukainen pukeutuminen on aina riemukasta. Tilaisuuteen on 18v ikäraja. Omat ruuat ja juomat saa ottaa.

Syksyisin terveisin. OuSM hallitus