VINOKINO Oulu: Minna Havukaisen Puutarha 26.11. ja kakkukahvit

Raippoja ja kahleita! Kinky-kulttuuri on myös rakkautta, läheisyyttä ja huolenpitoa. Minna Havukkaisen dokumenttielokuva Puutarha nyt Oulun Vinokinossa 26.11. Luottamukseen, iloon ja leikkiin nojaava Puutarha dokumenttielokuva, tarkastelee BDSM- ja kinky-kulttuuria uusin silmin. Tabuja rikkova ja intiimi dokumentti päästää katsojan seuraamaan läheltä toimintaa, jossa läsnä ovat sekä valtasuhteilla leikittely että lempeys, hoiva ja hellyys.

Mutta ei siinä vielä kaikki! OuSM ja Oulun SETA kutsuvat kaikki Puutarha dokumenttielokuvan esitykseen osallistuneet kakkukahville Aleksinkulmaan (Aleksanterinkatu 9, 90100, eli Valveesta tien toisella puolella) heti näytöksen jälkeen. Luvassa kysymyksiä ohjaaja Minna Havukaiselta, keskustelua elokuvasta ja ylisesti kinkyydestä, mitä se on osana seksuaalista identiteettiä ja elämää, sekä tietysti sitä kakkua. Lämpimästi tervetuloa.

Puutarha, kesto 55min, Ohj: Minna Havukkainen, Oulu: 26.11. / klo 19.15 / Elokuvateatteri Studio, Valve ( Hallituskatu 7)
https://www.vinokino.fi/puutarha/

OuSMin jäsenä noit ostaa liput alehintaan eli 5€ ja. Liput myy Ticketmaster. Mikäli haluat ostaa liput ilman Ticketmasterin käsittelykuluja, lippuja saa ostettua myös Valveelta. https://www.ticketmaster.fi/event/vinokino-festivaali-oulu-puutarha-lippuja/318509

Vinokino 5. – 7.11.2021 Oulun Elokuvakeskus Studiossa. https://www.vinokino.fi/oulu/

Pidäthän muut turvassa ja tulet näytökseen sekä iltatapahtumaan vain täysin terveenä.