Fetix Primal – Catch a sub! Kinkybileet 24.9. @ Tukikohta

Lauantaina 24.9.2022
Oulun Tukikohdalla; Sorvarintie 5, 90530 Oulu
Klo 19-2

Suomen kinkyolentokeskuksen myöntämällä §69:n mukaisella pyyntiluvalla annettu takaa-ajo ja pyyntiaika vahtimalla sekä alueellisen kiintiön puitteissa.

Oulussa kinkyjen kantapesimä on suhteellisen suuri. Kaikkien muiden roolien jahtausaikoja voi hakea lajin, kunnan tai preferenssien perusteella. Kannanhoidossa tasapainotellaan fetissikulttuurien turvaamisen sekä elinvoimaisuuden tarpeessa.

Ravintohoukuttimet: Tapahtumassa ei ole tarjoilua, mutta omat juomat ja syötävät voi halutessaa tuoda paikalle. Alkoholilaki §85 kuitenkin kieltää alkoholin nauttimisen yleisötilaisuudessa (eli sisällä tapahtumatilassa).

Kaikki tarkkailusta käsittelyyn sekä vahinkojen estoon:
Noudata erityistä varovaisuutta sekä huolellisuutta. Haluamme pitää huolen siitä, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi. Tutustuthan bile-etikettiin ennakolta: https://ousm.fi/bile-etiketti/
Bileissä noudatamme normaalia kinky dresscodea. Teeman (Primal Play) mukainen pukeutuminen ei ole pakollista, mutta toivottavaa. Lisätietoa dresscodesta löydät: https://ousm.fi/bile-etiketti/

Hygieniasyistä täysi alastomuus (alapää täytyy olla peitettynä) ja sukupuoliyhdynnän suorittaminen biletilassa ei ole sallittua. Bileisiin on järjestetty erillinen darkroom, jossa yhdyntä ja muu leikkiminen on sallittua.

Ovet avautuvat kello 19:00 ja valomerkki 01:30.
Liput ennakkoon: https://holvi.com/shop/OuSMry/
Kinky-yhdistysten sekä Oulun SETAn jäsenille alennus ennakkolipusta!
Kinky-yhdistysten ja Oulun SETAn jäsenille 12€, muille 15€.
Ovelta liput 20€ kaikille, mikäli lippuja jää ovelle myytäväksi.
Ennakkolippujen myynti sulkeutuu 23.9. kello 22:00.

Kehotamme kaikki huolehtimaan hyvästä hygieniasta tapahtumassa, joten saavuthan paikalle oireettomana ja terveenä.

HOX jälki-edit
Tiedoksi neulonnasta:

Valitettavasti yhdistys ei pysty järjestämään neulojia paikalle. Myöskään erillistä tilaa neulomiselle ei ole mahdollista järjestää tällä kertaa näihin bileisiin.
Erillinen tila on ollut toistuvana yleisenä toiveena monien jäsenten taholta, koska monelle neulojen ja veren näkeminen on erittäin ei-toivottavaa. Näin ollen yleisenä tietoon, että neuloja ei kannata tuoda näihin bileisiin paikalle.
Otamme asian käsittelyyn ja pyrimme pääsemään johonkin turvalliseen ja kaikkia miellyttävään ratkaisuun tulevissa tapahtumissa.
Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mielipahaa.