Kinky Pohjola 2024

LOPPUUNMYYTY!

18-vuotismatka – Coming of Age Party
24.2.2024 @ Tukikohta Oulu, Sorvarintie 5
Ovet avautuvat kello 19:00 ja valomerkki 01:30.

OuSM ry on nyt kuin nuori aikuinen, joka täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Mutta OuSM ei ole syntynyt tyhjästä, vaan se on osa pitkää ja värikästä historiaa, joka ulottuu pohjoisen kinky-yhteisön juurille.

Jo ennen kuin OuSM ry oli virallisesti olemassa, oli intohimoisia ja uteliaita ihmisiä, jotka etsivät toisiaan ja halusivat matkustaa pitkiä matkoja tavatakseen samanhenkisiä ihmisiä. He löysivät toisensa ennen yhdistyksen perustamista esimerkiksi SETA:n miittiryhmistä ja ennen niitä internetin yleistyessä chat-huoneissa kuiskuteltiin ihmisiä kokoon pohjoisilla lakeuksilla.

Vaikka myönteistä kehitystä on tapahtunut vuosien mittaan useiden eri tahojen vaikutuksesta, oli muun muassa OuSM “sairaiden” yhdistys viiden vuoden ajan. Kinkyys poistettiin tautiluokituksesta vasta 2011, jolloin meidän yhteisössä koettiin yhdessä päivässä ihmeparantumisia, kun stigma on väistynyt hyväksynnän tieltä.

Tänä päivänä yhteiskunta on jatkuvasti edistynyt kohti suurempaa vapautta ja suvaitsevaisuutta, mutta samalla sateenkaariyhteisön perusoikeudet ovat vielä melko uusia ja joiltakin osin edelleen haavoittuvia.

Juhlistetaan siis yhdessä tätä kinkyyden kannalta merkittävää virstanpylvästä, jotta tulevaisuudessakin maailma olisi kaikille parempi paikka; niin kinkyille kuin jokaiselle sateenkaari-ihmiselle.

Tule siis mukaan juhlimaan OuSM ry:n 18-vuotissyntymäpäivää ja kunnioittamaan kinky-yhteisön menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta.

.

Noudata erityistä varovaisuutta sekä huolellisuutta.
Haluamme pitää huolen siitä, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi. Kaikki paikalla olevat laitteet ovat vapaassa käytössä.
Tutustuthan käytösetikettiin ennakolta täältä (ousm.fi)

Bileissä noudatamme normaalia kinky dresscodea. Teeman mukainen pukeutuminen ei ole pakollista, mutta toivottavaa.
Lisätietoa dresscodesta löydät täältä (ousm.fi)

Hygieniasyistä täysi alastomuus (alapää täytyy olla peitettynä) ja yhdyntä, muut penetraation variaatiot sekä siihen rinnastettavat seksuaalisen kanssakäymisen muodot ovat kiellettyjä biletilassa (eli suuri sali). Bileisiin on järjestetty erillinen darkroom, jossa yhdyntä ja muu leikkiminen on sallittua (pieni sali).

Esteettömyys:
Tapahtumapaikka on esteetön. Ei erillistä inva-wc:tä. Tilojen välissä oviaukoissa muutama korkeampi (n. 10cm) kynnys.

Liput loppuunmyyty!
Lippuja ei myöskään saa enää ovelta.

Bilelippu jäsenille (OuSM, Oulun SETA tai muu kinky-yhdistyksen jäsenyys)


Jäsen voi tuoda mukanaan yhden (1) avecin, jonka ei tarvitse kuulua edellä mainittuihin yhdistyksiin.

Jäsenyys varmistetaan ovella, joten otathan mukaasi jäsenkorttisi.
Jäsenkortteja saa myös tapahtumasta, mikäli jäsenyys on vasta ostettu eikä sitä ole postitettu (tai et ole merkinnyt osoitetta jäsenkaavakkeeseen).

– HOX Lippua ei tarvitse tulostaa tai ottaa mukaan, lippu löytyy nimellä ovelta.
Lippua maksaessasi voit halutessasi ilmoittaa nimimerkkisi (OuSM:n discord/baari/fetlife:sta tai muu vakiintunut nimimerkki). Jos et käytä nimimerkkiä koko nimesi riittää. Lippuja ostaessasi voit myös ilmoittaa jäsennumerosi.

Bileissä ei ole tarjoilua, mutta ovat eväät ovat sallittuja.

Muistutuksena, että jäseneksi voi liittyä kuka tahansa täysi-ikään ehtinyt henkilö. Jäseneksi voi liittyä täältä (ousm.fi)

Kehotamme kaikki huolehtimaan hyvästä hygieniasta tapahtumassa, joten saavuthan paikalle oireettomana ja terveenä.

Mahdollinen ohjelma julkaistaan myöhemmin.