Pikkujoulut 1.12.

Heippahei!

Olisi taas aika OuSM:n pikkujoulukarkeloiden!
Olemmekin varanneet saunallisen tilan Oulun keskustasta, jossa tarjolla saunan lisäksi myös pelejä, hyvää seuraa sekä naposteltavaa.

Pikkujouluihin osallistuminen on jäsenille ilmaista. Jäsen voi tuoda yhden avecin 5€ lisähintaan. Jäsenmaksun ja avecin sisäänpääsyn voi maksaa verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/OuSMry/
Pikkujouluihin tulee ilmoittautua etukäteen, viimeistään maanantaina 27.11. mennessä osoitteeseen ousm@ousm.fi. Muistattehan ilmoittaa ja maksaa mahdollisen avecin myös tuohon päivämäärään mennessä.

Elikkä;
Paikkana Nummikatu 34, 90100 Oulu.
Ajankohtana perjantai 1.12. kello 18-02.
Alaovella on summeri, jota soittamalla pääsee sisään. Saunatilat sijaitsevat rapun ylimmässä kerroksessa. Laitamme opasteen alaovelle.
Muistutamme vielä, että asu on vapaa. Eli ei dresscodea.
Mikäli mielii alkoholijuomia nauttia, ne pitää tuoda itse. Emme pysty myymään yhdistyksen nimissä alkoholia. Omat alkoholijuomat ovat siis sallittuja.
Oma pyyhe mukaan, jos aikoo saunaan.
Kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä osoitteeseen ousm@ousm.fi.

Extra Secret Santa Stravaganza!
Mitä on joulu ilman joululahjoja?!
Kaikki halukkaat ja vapaaehtoiset, niin kiltit kuin tuhmat, voivat illan aikana osallistua Secret Santa-joululahjojen jakoon. Tuo mukanasi muutaman euron (vaikka max. 5€ arvoinen) pervoinen tai jouluinen lahja. Kertyneet lahjat jaetaan kaikkien osallistuneiden kesken. Aka: tuot lahjan, saat lahjan.

Nähdään siellä!