OuSM:n miitti perjantaina 26.5. Tukikohdalla

Aika: pe 26.5. klo 18 -00
Paikka: Tukikohta, Sorvarintie 5, Oulu

Kevät saapuu hurjaa vauhtia ja on aika herätellä miittikansaa talviunilta! Me ei aleta organisoimaan mitään linnunpönttöpajaa, MUTTA lohdutuspalkintona järjestetään Tukikohdalla vapaamuotoinen miitti, jossa kädentaitoja arvostetaan. Jos ei ole istutuksia vielä hoidettu, niin tuokaa itsenne ja muut pervokaverinne istahtamaan samanhenkiseen seuraan.

Ei sisäänpääsymaksua.
Avoin kaikille täysi-ikäisille (ei siis vaadi yhdistyksen jäsenyyttä).
Miitissä ei ole pukukoodia, mutta aina saa pukeutua kinkyvetimiin halutessaan. Muistetaan kuitenkin, että hygieniasyistä täysi alastomuus (alapää täytyy olla peitettynä) ja sukupuoliyhdynnän suorittaminen miittitilassa ei ole sallittua.

Tapahtumassa ei ole tarjoilua, mutta omat juomat ja syötävät voi halutessaa tuoda paikalle. Alkoholilaki §85 kuitenkin kieltää alkoholin nauttimisen yleisötilaisuudessa (eli sisällä tapahtumatilassa).

Miitissä noudatamme turvallisen tilan periaatteita, joten muistakaa tutustua tapahtumaetikettiin: https://ousm.fi/bile-etiketti/

Esteettömyys: Tapahtumapaikka on esteetön. Ei erillistä inva-wc:tä. Tilojen välissä oviaukoissa muutama korkeampi (n. 10cm) kynnys.